ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ POINTCREATIVE!

Η POINTCREATIVE! είναι εγκατεστημένη στην είσοδο της Λαμίας και προσφέρει με συνέπεια κορυφαίες υπηρεσίες με πρωταρχικό σκοπό ένα ικανοποιημένο πελατολόγιο που αριθμεί σήμερα εκατοντάδες επιχειρήσεις κάθε αντικειμένου. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της διαφημιστικής προβολής συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του είδους της λόγω της αξιοπιστίας και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας τοποθετούν στις πρώτες θέσης της ιεραρχίας των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής. Σας περιμένουμε στις άνετες εγκαταστάσεις μας συνολικού εμβαδού 400τ.μ. για ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ το δικό σας project γνωρίζοντας πως μπορούμε να καλύψουμε και την πιο απαιτητική ανάγκη της προβολής σας.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας με πληθώρα τεχνολογικού εξοπλισμού (lasers, routers, inkjet printers, laminators, θερμοδιαμορφωτές κ.α.) έχουμε δημιουργήσει κάθετη μονάδα υλοποίησης οποιασδήποτε διαφημιστικής κατασκευής. Παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση σε ένα φιλικό περιβάλλον συνεργατών που είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν με οποιοδήποτε θέμα αφορά στη διαφημιστική προβολή της επιχείρησής σας. Στο ισόγειο λειτουργεί showroom με αθλητικά, διαφημιστικά και ρούχα εργασίας καθώς και δοκιμαστήριο.

ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Η καλύτερη διαφημιστική προβολή για εμάς είναι οι πολυάριθμοι πελάτες μας. Ενδεικτικά αναφέρονται οι Unipack Hellas ― INDEVCO Group, NEXANS, Chipita, Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε., Autovision, IASIS Group, MediOne Group, SKLAVENITIS Group, E.I. Παπαδόπουλος Α.Ε., ETEKA, Eurotank Maritime Management S.A., SALAMINA SHIPBUILDING-Spanopoulos Group, Wheeling 2 help ― NGO, ΝISI ― Raches, Lamia Night Run, Δήμος Λαμιέων και πολλοί ακόμη.

Η POINTCREATIVE! μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη διαφημιστικής προβολής σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας κατόπιν επικοινωνίας ― συμφωνίας.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newletter μας προκειμένου να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας και βγείτε κερδισμένοι από τα μοναδικά προνόμια που σας παρέχουμε.

Λεωφόρος Καλυβίων 22         Λαμία         Ε. info@pointcreative.gr         T. 22310 33400         ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ